Cytat:
następny spot, wstępnie obgadaliśmy na niedzilę u Antka pod garażem, ale jakoś dziwnie wszyscy zapomnieliśmy że jego tam nie będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a imieniny Ediego trzeba jakoś uczcić ;D
Więc ja proponuję w niedzielę o 16.00 pod ... macsyfem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i skromne zyczenia dla solenizanta, a dopiero następny spot w środę za półtora tygodnia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no chyba że ktoś ma jakiegoś innego pomysła na grilla, ewentualnie robimy Ediemu wjazd pod bramę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tam tam sie wspólnie spotujemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Póki co Panowie ja jestem obłożnie chory. Posiadam mix chorobowy tj angino-grypowo-zapalenie gardła. To tak w skrócie. Także dla mnie ten weekand odpada bo muszę się jak najszybciej wyleczyć aby do szkoły wracać, także świętować możemy w normalnym terminie środowym(już wtedy powinienem być na chodzie)