View Single Post
Stary 09-10-2008, 08:07   #180
lukastob
ford::amateur

Domyślnie Re: [MK3,4,5,6,7] zimny silnik gaśnie

Wydaje mi sie ze posprawdzalem juz wszystko co sie dalo, szarpnalem sie nawet na wymiane krokowca co dalo jedynie taki rezultat ze na gazie na biegu jalowym pracuje w miare rowno i nie gasnie,

niestety na benzynie jest dalej lipa, a z tymi rurkami to jest tak ze jak cos odlacze i pozwole zasysac lewe powietrze to dopiero jest troche lepiej czyli nie gasne ale troche faluja obroty

chyba trzeba bedzie udac sie do jakiegos fachowca, znajomi "fachowcy" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sugeruja padniety komp !?, ja dalej podejrzewam MAFa o ile ma on znaczacy wplyw na czas otwarcia wtryskow na biegu jalowym bo tego niewiem, ale szkoda mi na kolejny wydatek ktory niewiadomo czy poprawi moja sytuacje, tylko z drugiej strony ciekawe ile krzyknie fachowiec, moze jak w anegdocie:

"za srubke 1 zl, a za to ze wiedzialem gdzie wkrecic 500" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam
lukastob jest offline   Odpowiedź z Cytatem