Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 09-10-2008, 09:02   #125
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Re: [mk4] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Cytat:
Napisał Imadlo
Zresztą zawsze się mogę dorzucić mam nadzieje że PAFFCIO Mnie wciągnie na liste po starej znajomości ? .. Ok. :fcp29
Jasne, że tak. :fcp26
Ponieważ rozliczenia są już w fazie wpłaconej do mnie kasy, prześlę Ci na PW co i jak. Z resztą kolegów rozliczę się zgodnie z ustaleniami po rozliczeniu zakupu, jednak już z uwzględnieniem Twojej wpłaty...myślę, że wszyscy będą zadowoleni.
Cytat:
Napisał Rallygan
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ci ktorzy maja juz legala AM moga przelozyc karte z PDA/PND/smartphone'a i juz. Chyba, ze nie przypisali rejestracji do karty tylko do urzadzenia. Wtedy trzeba napisac do supportu AM z prosba o mozliwosc przypisania licencji do karty, reinstalka i jazda :fcp4 :fcp12
Ja dostałem AM razem z telefonem (HTC TyTMII) z rejestracją już przypisaną do urządzenia. Sądzisz, że zgodzą się na zmianę przypisania do karty? Dla mnie byłoby to okejowe rozwiązanie. A może jest jakaś opcja, np dodatkowej opłaty by mieć 2 instalacje? I na telefonie i na navi w samochodzie?Jednak czasami w telefonie też by się przydało...
Czy też jedyne wykupienie "zwykłej" 2 licencji to umożliwia?

Tym sposobem nasza lista wygląda tak:
1. kubuspuchaty
2. jvc
3. PAFFCIO
4. Crash crash2me
5. adasasx11
6. azet
7. heko
8. Mark54
9. RoNiN76
10. witekga
11. ddqip
12. keisim
13. Imadlo
Co daje 165,40 PLN na głowę...całkiem fajnie, nieprawdaż?