Temat: Re-Wo Lubin
View Single Post
Stary 12-10-2008, 20:55   #4
tomi98
ford::professional

Model: Citroen C8
Silnik: 2.2 HDI
Rocznik: 2005
Domyślnie Re: Re-Wo Lubin

powiem krótko o Rewo, kilka razy miałem przyjemność telefonowania w sprawie części - generalnie spoko ale bez szaleństwa, dostawa też spoko.
Nawet pojawiłem się w salonie i zapytałem pracownika serwisu o akcje serwisowe galaxy, serwisant sprawiał wrażenie bardzo zajętego, że mu przeszkadam moim pytaniem, wręcz był nie przyjemny. Krótka piłka nie ma akcji i koniec spadaj kliencie bo mi przeszkodziłeś kliencie ( mam nadzieję , że tego posta przeczyta ktoś z szefów )
Kiedyś przymierzałem się do przeglądu na 225kkm ale jak mi zaśpiewali 225 zeta za samo podpięcie po kompa, to sobie odpuściłem, a i chcieli mnie namówić na wymianę części bez sprawdzenia podczas ogledzin auta czy wymiana jest konieczna wymieniamy a co niech klint płaci. Kosztorys na telefon zamknął się kwotą ok. 1500 zł. Pogięło ich do reszty. Mówię dobra płacę gotówką to rabat się nalezy.....nie ma mowy, gość rzekł przez telefon. Mówię sory panie, że czas panu zająłem rezygnuję i raczej do was nie przyjadę. Jak tu zacząc współpracę jak się człowieka żle traktuje.
Dział sprzedaży też nie pozostawił dobrego wrażenia paniusia powiedziała że przygotuje super ofertę na galaxy, minęło 1,5 roku i nic żadnego maila i telefonu.
Lepsze podejście do klienta to kilka razy w żabce zaobserwowałem w porównaniu do Rewo !!!!
tomi98 jest offline   Odpowiedź z Cytatem