Cytat:
|
Napisał antyrama
Azet, nie chcę Cię martwić, ale nie rozumiem dlaczego kpisz z własciciela owego audi.
Dla mnie to ta sama półka co Twoje udawane Ghia. Nie widzę róznicy.
A jezeli mam sie podniecać bo liczy sie chęć, a nie efekt to helikopter zróbcie z mondziaka i będziem równo piać z zachwytu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A propos deski i skóry:na przykład lamborghini gallardo.
Swoją drogą ciekawe czy ktoś sobie ocieplił kiedyś deskę gallardo drewnem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
odezwał się guru gustu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ufff gust masz , taki powiedziałbym .......wiejski,porównywać wiejski tuning z owego audi z tym co ja zrobiłem
. ciekawa teoria,ja nie wymyśliłem tej stylizacjii ,to zrobili jacyś tam inżynierowie,zapewne siedzieli nad tym parę dobrych godzin aTy zrównałeś ich z gościem który nakleił sobie pozostałości z listwy chromowanej i to nakleił bez obróbki tych skrawków tak tylko żeby coś gdzieś przykleić .gratuluję gustu :573:
:fcp23 :fcp23 :fcp23
ps. to post o stylizacji mondeo a nie o skodzie ala bmw która,nawiasem mówiąc wcale mi się nie podoba, :fcp22 więc prosiłbym o nie zaśmiecanie forum ,masz jakieś problemy ? to nie moja wina, zgłoś się do forda ja nie jestem ich adwokatem .