Azet. Ja nie wiem czy mój gust jest wiejski. Ja po prostu uważam, że zarówno "tiunink" listwami tego Audi, jak i Twoja naklejka to wieś.
To żadna prywatna wycieczka. Oceniam wykonaną pracę. Obojętnie czyja by nie była.
Ta sama klasa. Wkład pracy nie ma tu znaczenia. Na Allegro można spotkać wiele fioletowych maluchów z bad lookiem, rurą wielkości armaty nad którymi prace trwały miesiącami. I co z tego?
Rallygan- Jeździj więc spokojnie swoim mondkiem lepszym od Lambo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na zdrowie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Swoją drogą ja nawiązałem do Gallardo tylko dlatego, że azet wyraził zdziwienie, że deska może być obszyta skórą. Gallardo było pierwszym autem, które przyszło mi do głowy. Normalnie to bym nie smiał stawiać tej nędznej włoskiej maszynki koło takiego wypasu jak Mondeo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przepraszam za fo pa (fonetycznie by uniknąć nieporozumień).
P.S. Rozmowa jest o wyglądzie. Krytykuję wygląd, więc co takiego niemerytorycznego jest w moich wpisach?