Drogi klubowiczu Kubusiu, ciągniesz mnie za język w kwestii, która bezpośrednio nie jest kompatybilna z tematem wątku. Czy jeśli odpowiem to za chwilę usłyszę, że sprowadzam temat na manowce, albo robię prywatne wycieczki odpowiadając Tobie bezpośrednio?
Paranoja chłopaki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skoda SuperB poprzedniej generacji spisywała się bardzo dobrze i nic nie pozwala przypuszczać, że nagle ta okaże się wtopą. Jako używana trzyma dużo lepiej cenę jak Mondeo. Te Skody w Niemczech są droższe od Passatów. Analogiczne Mondeo sporo od Passatów tańsze. To tak w kwestii zadowolenia klientów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nic więc nie wskazuje by nowy SuperB był wtopą. Pierwsze testy w prasie pokazują natomiast auto jest lepiej wykonane od Mondeo, jest przestronniejsze, nowocześniejsze silniki, a z powodu silnika V6, oraz 4x4 mogący mieć większe apsiracje do klasy średniej premium niż Mondeo.
Tymczasem Mondeo dobrze jeździ. Szczytem elegancji jednak nie jest (widziałem, siedziałem w Superb II- jest dużo lepiej wykonany tylko w stylistyce pod niemieckiego emeryta- co też mi nie odpowiada).