Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 13-10-2008, 13:54   #876
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo

Cytat:
Napisał antyrama
Paffcio nie unoś się tak, bo złość Cię zaślepia. Nigdzie nie odniosłem się personalnie do azeta
ok, ja też się w takim razie nie odniosę personalnie tylko powiem, że czarny plastik udający..no właśnie, co? który wygląda obrzydliwie i wieśniacko świadczy o bezguściu i można to porównać do wstawionego na "pusto" drugiego wydechu. Pomysł na skórę na desce stanowi natomiast typowy objaw niedowartościowania i kompleksów, który ma być zrekompensowany skórzanym "prestiżem" - stąd przykład właśnie Gallardo...
Podoba Ci się taka "niepersonalna" opinia?
A co do konkurencji...jakoś się nie boję o mondeo. Zobaczymy jakie wyniki samar poda...
Jak na razie za 2008 rok...mondeo rulez
http://www.samar.pl/__/__la/pl/__ac/sec ... ress-.html

PS...przejechałem mondziakiem 50kkm, nie uważam by źle hamował, nie przysparza mi żadnych problemów, a co do elegancji...gdyby był taki brzydki to by się ludzie za nim tak nie oglądali...jakoś nie widzę, by za mazdą, renault, czy superbem głowy na przejściu czy parkingu się obracały, a za mondziakiem i owszem, nawet jeszcze dziś, w rok po premierze.

PS2. i znów jakże obiektywna opinia:
"Do tego z racji wykonywanego zawodu jestem dość wrażliwy na to co widzę. A jak widzę deskę Mondeo to mnie rzuca. Stąd moje rozterki i dylematy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nigdzie nie pisałem o tym, że Superb II jest elegancki. Natomiast grill Mondeo Titanium wygląda jak wyjęty z klocków LEGO. Trudno uznać klocki LEGO za eleganckie."
Ale, że co?! Skoro Ciebie rzuca a mi się podoba to co? Może Ty jakimś stylistą jesteś?! np. takim jak Jacyków, którego uwagi na temat "dobrego" stylu przyprawiają mnie mdłości. To nie zmienia faktu, że jak widzę z Twoich postów, WYŁĄCZNIE TWOJA opinia co do wyglądu jest właściwa.