Z taką opinią można sobie oczywiście polemizować.
Ja jestem zdania, że w zalewie plastiku otaczającego nas w Mondeo czarny plastik siłą rzeczy jest bardziej na miejscu jak prawie pomarańczowe drewno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mondeo to nie Rolls Royce, żeby go boazerią okładać.(Tak jestem zdania, że producent ostro popłynął).
Nie ta klasa, nie ten cel. Auta z drewienkiem to luksus, szampan, fraki, elegancja- Francja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mondeo z racji układu jezdnego aspiruje do aut służbowych o zacięciu sportowym, wiec stylistyka hi-tech dużo lepiej koresponduje z przeznaczeniem tego auta.
Aluminium? Proszę bardzo, byle ze smakiem.
Tylko,że nie jest ze smakiem. Jest przeraźliwie plastikowo. (Obcowanie z pokrętełkami klimy, przyciskami radia- brrrrrr). Stąd moja rozpaczliwa próba uspokojenia teog odpustu- na czarno
p.s. Mondeo jest chyba jedynym autem w tej klasie, które woła dopłatę za odtwarzacz Mp3?
Jeśli się nie mylę Mazda 2 ma w standardszie MP3
p.s. Pozwolę sobie pominąć komentarz co do powodów dla których ludzie oglądają się za Twoim autem