Z taką opinią można sobie oczywiście polemizować- ok :-)
Cytat:
|
Napisał antyrama
Ja jestem zdania, że w zalewie plastiku otaczającego nas w Mondeo czarny plastik siłą rzeczy jest bardziej na miejscu jak prawie pomarańczowe drewno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
czarno wokół to jest u mnie,
azet ma grafit i szarość, także na fotelach.
Cytat:
|
Napisał antyrama
Mondeo to nie Rolls Royce, żeby go boazerią okładać. Nie ta klasa, nie ten cel. Auta z drewienkiem to luksus, szampan, fraki, elegancja- Francja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
, i znów jakże wycyzelowana opinia... jednak Ghia tak ma i nie jest to jakaś wielka ekstrawagancja, nie tylko w fordach, więc jednak "taki" styl ludziom się również podoba...bez względu czy Tobie się to podoba czy nie.
Cytat:
|
Napisał antyrama
Mondeo z racji układu jezdnego aspiruje do aut służbowych o zacięciu sportowym, wiec stylistyka hi-tech dużo lepiej koresponduje z przeznaczeniem tego auta.Auminium? Proszę bardzo, byle ze smakiem.
Tylko,że nie jest ze smakiem. Jest przeraźliwie plastikowo. (Obcowanie z pokrętełkami klimy, przyciskami radia- brrrrrr). Stąd moja rozpaczliwa próba uspokojenia teog odpustu- na czarno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
kolejna uwaga w stylu "mój styl" : a niby z czego kolega ten wniosek o sportowym zacięciu wysuwa? znów Twoja, bezdyskusyjna opinia. Tak uważasz i tak jest. a to normalna elegancka limuzyna (ok, można wziąć pakiet S ale bez przesady), tyle, że mondziakiem MOŻNA jechać sportowo, w przeciwieństwie do paru innych spójrz na konsolę w titX z radiem Sony, tam srebrny przeplata się z czarnym, a co do pokręteł...możesz je sobie "zlikwidować" i sterować całym bałaganem w postaci komend głosowych...wówczas w ogóle możesz konsolę środkową zaorać i wstawić..no właśnie, co?
Cytat:
|
Napisał antyrama
p.s. Mondeo jest chyba jedynym autem w tej klasie, które woła dopłatę za odtwarzacz Mp3?
Jeśli się nie mylę Mazda 2 ma w standardszie MP3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
a z czego to wnosisz? bo ja za mp3 nie dopłacałem. Dopłacałem za radio Sony
Cytat:
|
Napisał antyrama
p.s. Pozwolę sobie pominąć komentarz co do powodów dla których ludzie oglądają się za Twoim autem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
oczywiście, pomiń dla mnie to oczywiste, bo czarne (choć uważam, że nie tylko czarne) mondeo po prostu jest ładne i eleganckie.