Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 13-10-2008, 14:32   #879
kubuspuchaty
ford::advanced

Model: Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: A.D. 2008
Domyślnie Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo

Cytat:
Napisał antyrama
Paffcio nie unoś się tak, bo złość Cię zaślepia. Nigdzie nie odniosłem się personalnie do azeta i to podtrzymuję. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę co to znaczy odnieść się do kogoś personalnie? To by było coś w stylu: Ty taki i owaki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mondeo zaś to nie ósmy cud świata. Ma sporo niedoróbek STYLISTYCZNYCH i technicznych i coraz trudniej mu konkurować z autami, które weszły w tym roku na rynek: Mazda 6, Honda Accord, Citroen C5, Skoda SuperB. Sporo ludzi-potencjalnych klientów forda woli dołożyć 10 tys i wyjechać Audi A4. Za chwilę pojawi się Opel Insignia. Ostatnio widziałem reklamę o obniżce o 12 tyś zł na Mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Słaby zabieg marketingowy gdy się aspiruje do ósmego cudu świata, ale być może importer Forda dużo mocniej stąpa po ziemi niż Wy.

I nawiązując do Twojej poprawki. Tak auto ma jeździć i się cieszę, że mondeo dobrze jeździ (miałem okazje sprawdzić).
Nowy SuperB może mieć sportowe zawieszenie, zdaje się że hamuje podobnie słabo jak Mondeo (Mazda i Honda dużo lepiej), a przyznasz, że dobrze jeździć to nie wszystko. Dobrze czasem dobrze zahamować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dobrze też się nie psuć i nie przysparzać zmartwień właścicielowi.
Do tego z racji wykonywanego zawodu jestem dość wrażliwy na to co widzę. A jak widzę deskę Mondeo to mnie rzuca. Stąd moje rozterki i dylematy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nigdzie nie pisałem o tym, że Superb II jest elegancki. Natomiast grill Mondeo Titanium wygląda jak wyjęty z klocków LEGO. Trudno uznać klocki LEGO za eleganckie. Akurat wersja Ghia z zewnątrz jest bardziej elegancka: grill, klamki, znaczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Uno - znowu ten komentarz w oparciu o jakieś bliżej nie określone dane. Proszę podaj mi źródło z jkaiego wyciągnąłeś informację o tym, że "...sporo ludzi-potencjalnych klientów forda woli dołożyć 10 tys i wyjechać Audi A4" ?. Zanim zamówiłem swojego, przechodziłem to i jakoś nie wyszło mi 10 tys. zł różnicy. No chyba, że skorzystałbym dzisiaj z promocji na model A4(B7) z 2007 roku .
Po drugie uno - Ile razy byłeś MKIV w serwisie i z jakimi problemami ?
kubuspuchaty jest offline   Odpowiedź z Cytatem