Cytat:
|
Napisał antyrama
Azet. Ja nie wiem czy mój gust jest wiejski. Ja po prostu uważam, że zarówno "tiunink" listwami tego Audi, jak i Twoja naklejka to wieś.
To żadna prywatna wycieczka. Oceniam wykonaną pracę. Obojętnie czyja by nie była.
Ta sama klasa. Wkład pracy nie ma tu znaczenia. Na Allegro można spotkać wiele fioletowych maluchów z bad lookiem, rurą wielkości armaty nad którymi prace trwały miesiącami. I co z tego?
|
no cóż , wychodzi na to że mercedes, bmw, i inne to wieś. tak jak pisałem gratuluję gustu.
karzdy może mieć swoje zdanie,ale najłatwiej jest na "nie"
Cytat:
|
Napisał antyrama
. Na Allegro można spotkać wiele fioletowych maluchów z bad lookiem, rurą wielkości armaty nad którymi prace trwały miesiącami. I co z tego?
|
stawiasz znak równości między takimi samochodami :fcp9 - ponownie gratuluję gustu
Cytat:
|
Napisał antyrama
Swoją drogą ja nawiązałem do Gallardo tylko dlatego, że azet wyraził zdziwienie, że deska może być obszyta skórą.
|
nie mój panie, azet nie wyraził zdziwienia, azet stwierdził że nie podoba mu się skóra na desce,i nie porównał tego do-
Cytat:
|
Napisał antyrama
. Na Allegro można spotkać wiele fioletowych maluchów z bad lookiem, rurą wielkości armaty nad którymi prace trwały miesiącami.
|
Cytat:
|
Napisał antyrama
P.S. Rozmowa jest o wyglądzie. Krytykuję wygląd, więc co takiego niemerytorycznego jest w moich wpisach?
|
wiesz, jak pisałem, styliści forda i nie tylko forda, dochodzą do wniosku że taki kokpit jest jak najbardziej na miejscu,więc wybacz albo Ty się mylisz albo styliści wielu marek przy Tobie mylą się. no cóż trafia do mnie to pierwsze,poprostu nie podoba Ci się i masz do tego prawo,ale porównywanie tego do wiejskiego tuningu- wybacz to nie jest merytoryczne .
gratuluję gustu ,albo się go ma albo nie