Cytat:
|
Napisał antyrama
Mondeo w Niemczech robi za służbowe auto przedstawicieli handlowych średniego rzędu.
Elegancka limuzyna he he.
Mondeo to nr 1 przedstawiciela w Europie w 2007 roku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Elegancka limuzyna? Umieram.
|
No...to wiem w czym rzecz. Ty masz kolego po prostu jakiś problem. Nie wiem czy natury emocjonalnej czy po prostu niedowartościowania, bo widzę, że zakup samochodu za ponad 100k zł jest po prostu poza Twoimi możliwościami i stąd bierze się Twoja bezsilność by tłumaczyć ten fakt np w taki sposób...za takie pieniądze to ja bym... A nas stać na to by kupić auto za tyle i większość z nas uważa, że dobrze wydała kasę...własną, nie cudzą. Poza tym, z jednej strony, zawodne wg Ciebie auto, z drugiej opinia "najlepszego" do zakupów flotowych czyli tam gdzie liczy się niezawodność i pewność.
Oczywiście, przedstawiciele jeżdżą sedanami w wersji TitX lub Ghia, jasne.
Daj spokój kolego. Z Twojego avatara domniemuję, że z nowym mondeo masz styczność jak obok na światłach staniesz.
Audi A4 to rozumiem lepsza alternatywa na elegancką limuzynę, tak? Ciekawe, że akurat ten model nigdy nawet nie otarł się o taką etykietkę, więc proszę skończ Waść i wstydu sobie oszczędź a nam swoich wywodów bo jakakolwiek dyskusja z Tobą (a próbowałem) sprowadza się i tak do tego co Ty uważasz i jakie Ty masz w tym względzie zdanie...a że masz diametralnie odmienne od naszego więc dalsza dyskusja jest po prostu bezcelowa.