Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo
Ło raaany! antyrama rozwalasz mnie! Daj już sobie spokój, co? I zmień nick na "anty" poprostu...
Mnie np. raziłyby w każdym modelu, który wymieniłeś, bo nie lubię drewna, czy pseudodrewna w aucie. Ale to moje zdanie i nikomu go nie narzucam! Mało tego, jak widać, wielu ma inne zdanie, bo niemal każdy producent oferuje coś takiego z mniejszym lub większym powodzeniem. Jak nie chcesz forda to go nie kupuj, chcesz, kup - it's Your choice. Ale nie krytykuj pracy azeta, bo zrobił tak jak mu się podobało i zrobił to perfekcyjnie. (sam spróbuj- zobaczymy jak Tobie wyjdzie)
Ale, na litość boską, przestań prowokować do pseudodyskusji w jednym z najbardziej poukładanych wątków o mk4!!! Jeszcze dwie strony temu był tu względny porządek, pomimo sporych rozmiarów tematu a teraz jest OT zupełny - nie rozmawiamy tu o indywidualnych preferencjach a o możliwościach, nowinkach i zmianach wizualnych w naszycgh autach. Jak miałeś ochotę się z kimś pokłócić - SB jest dobrym miejscem (szybko znika). Czytam Twoje posty od rana w tym wątku i niestety są one na granicy dobrego smaku - ubliżasz nam poprostu!
Jeszcze raz apeluję, daj już sobie spokój.
P.S. PAFFCIO witaj w klubie :fcp1 :fcp29
|