Cytat:
|
Napisał antyrama
Dopuszczalne jest tylko głaskanie się po główkach?
A to sory.
Bo wbrew pozorom dyskutujemy o stylistyce, a gdy rozmowa o stylach, rozmowa musi podjąć temat gustów.
Dobrze TIM, jak rozumiem Twoja odpowiedź to - żaden z powyższych. Zapisuję.
|
Ty nadal nie rozumiesz może załóż osobny temat, bo post zaczyna się zaśmiecać,tutaj tylko o stylizacji, jak już pisano,tutaj przeciera się szlaki, wymianiałem tweetery, przez głowę mi nie przeszło że mogą być koloru srebrnego, ostrzegłem wszystkich kto chciałby to zrobić, by pytali się o kolor obudowy, może ktoś skorzysta, komuś nie podoba się ghia,czy inna wersja ( jak Tobie) ale np. chciałby mieć to ala drewno w samochodzie, mi się to podoba i tak zrobiłem, ktoś może skorzysta , popatrzy i się zastanowi warto czy nie warto,zobaczy jak wygląda, może poprosi o zbliżenia jakichś fragmentów i sam zadecyduje, Ty przychodzisz i wrzucasz :fcp15
Cytat:
|
Napisał antyrama
Azet, nie chcę Cię martwić, ale nie rozumiem dlaczego kpisz z własciciela owego audi.
Dla mnie to ta sama półka co Twoje udawane Ghia. Nie widzę róznicy
|
a facet przykleił sobie na zderzaku dwa skrawki 5 cm jakiejś listwy chromowanej, bo akurat takie mu zostały. to jest wiejski tuning a ty propozycję forda z tym zrównałeś.bo Ty tak twierdzisz :fcp9
ja proszę , może jednak osobny temat załuż bo post zaczyna się zasmiecać a szkoda .