![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: lEON
Model: FORD kUGA ESCAPE
Silnik: 1,5
Rocznik: 2017
|
![]()
Witam mam Ford Escape USA 2017 r i nie mogę nabić klimatyzacji byłem już w paru miejscach do nabicia ale nie nabiją bo nie mają jak moze ktoś poradzi w tym temacie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
![]() Cytat:
-=> S-Max - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Imię: lEON
Model: FORD kUGA ESCAPE
Silnik: 1,5
Rocznik: 2017
|
![]()
podjechałem do stacji gdzie nabijają klimatyzacje gość otworzył klapę od silnika spojrzał na zawory i powiedział że nie ma takich końcówek i tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
![]()
Czyli chyba nie mają odpowiednich końcówek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak nabijałem w amerykańcu, to na pięć odwiedzonych zakładów, tylko dwa nabijały nowy czynnik... "Mój" klimiarz" musiał najpierw przezbroić maszynę, żeby nabić i sprawdzić mi klimę.
-=> S-Max - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2024 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]() ![]() |
![]() |
![]() |