![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Matt
Model: Cmax
Silnik: 1.6 125
Rocznik: 2016
|
Cześć. Poszukuje osoby która założy u mnie w Cmaxie mk2 polift 2016r radio z wyswietlaczem sync3. Aktualnie posiadam sync1. Lokalizacja Śląsk + 100km. Oczywiście usługa odpłatnie. Posiadam Radio/wyświetlacz/obudowe/ramke(stelarz) i wiązke.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Osobiście nie znam nikogo, kto podjął by się USŁUGOWO takiej "rzeźby" w tym aucie, bo ryzko, że właścicielowi "nie będzie się podobało spasowanie" wynosi jakieś 95%... Oczywiście nie wykluczam, że są "desperaci" co chwycą się tej roboty, ale nie daję za dużej szansy... Wiem, bo sam kilka lat temu montowałem w moim byłym Grand C-maxie Sync3 w miejsce "małego audio...
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: KUGA
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2020
|
Zrobiłem kilkadziesiąt takich przekładek, wychodzi prawie jak oryginał, nie stosuje się żadnych wkrętów do gipsu które odkręca się po 100km.... Nie stosuje chińskich przejściówek ktore nie mają przewidzianego oświetlenia wejścia płyt CD czy zamykania centralnego zamka.... Zabawa nie jest tania ale radio jest zamocowane tak samo solidnie jak oryginał a laik po zdjęciu panelu radia nie zorientuje się że auto miało kiedyś małe radio. Po przekładce w najgorszym wypadku zostaje jeden błąd.
Mój film z przed prawie 3 lat. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Olek
Model: S-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015
|
Witam.
Czy ktoś na Śląsku trudni się przekładką z SYNC2 na SYNC3 z wszystkimi potrzebnymi elementami wyposażenia? Moja "2" dogorywa już i czas na wymianę. Mam samochód od miesiąca i brak Android Auto, którego używałem w innych pojazdach od kilku lat doskwiera. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
zapytaj, czy ma czas i chęci, ewentualnie
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, chociaż tutaj raczej w chęci do fizycznego przekładania gratów nie wierzę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - możemy się ewentualnie umówić na taką robotę, choć obecne warunki atmosferyczne nie są szczególnie odpowiednie... Generalnie można próbować się dogadać.
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Olek
Model: S-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2015