![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: Focus C-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Witajcie,
na wstępie proszę nie odsyłajcie mnie do szukajki bo nie znalazłem tam odpowiedzi na swoje pytanie. Posiadam radio sony, ma bluetooth i telefon mi je odnajduje, usunąłem już stare zaprogramowane telefony używając funkcji debond. Próbuję połączyć się z radiem i muszę podać kod do bluetooth i tu jest mój problem, skąd go wziąć. Mam niby jakąś kartę od radia i cztero cyfrowy kod ale już sprawdzilem że to nie to. W instrukcji gdzieś znalazłem że teoretycznie powinien wyświetlić się na radiu, a nic się nie wyświetla. Czy ktoś może mi z tym pomóc? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
Na karcie do radia masz kod potrzebny przy rozłączeniu akumulatora.
Z instrukcji: Wymogi dotyczące połączenia Bluetooth Zanim możliwe będzie połączenie telefonu komórkowego Bluetooth muszą być spełnione następujące wymagania. 1. Funkcja Bluetooth musi być aktywowana w telefonie i zespole audio. Upewnij się, że opcja menu Bluetooth w zespole audio jest ustawiona na ON. Informacje na temat ustawień telefonu znajdziesz w instrukcji obsługi telefonu. 2. W telefonie komórkowym Bluetooth nie może być włączany tryb "prywatny". 3. Wyszukaj urządzenie audio. 4. Wybierz Ford Audio. 5. Wpisz kod pokazany na ekranie pojazdu, korzystając z klawiatury telefonu. Jeżeli na ekranie nie pojawi się żaden kod, wpisz numer PIN Bluetooth 0000, korzystając z klawiatury telefonu. Następnie wpisz numer PIN Bluetooth pokazany na ekranie pojazdu. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|