![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dawid
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0
Rocznik: 2002
|
Witam przestał działać mi central zamek z kluczyka ani nie otwiera ani nie zamyka zero reakcji na pilota stało się to nagle wymiana baterii nic nie pomogła gdzie można z tym podjechać? i czy ktoś miał taki przypadek?dodam ze pilot mi nie spadł stało się to tak po prostu...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
|
Na stronie wcześniej kolego jest o tym temat. Mi stało się to samo pare dni temu. Wymiana bateri nic nie dała. Kodowanie ponowne tez nic (samochód nie widzi kluczyka) Wyjęcie gemu, odpięcie Aku też nic nie dały. Jeszcze mi zostało sprawdzenie czy pilot wogóle wysyła fale ale musze znaleść gościa co ma do tego sprzęt. Jak wyjdzie, że pilot milczy to pozostaje wymiana. Podobno lubi padać w nich procesor i potem już padaka
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
|
Witam. Mój kluczyk zrobiony. Prawdopodobnie było coś rozlutowane ale dokładnie nie chciał nic powiedzieć ten co robił. Nie trzeba było nic kodować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#4 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-10-2009
Model: Ford Mondeo MkIII
Silnik: 1,8 pb
Rocznik: 2001
|
Cytat: