Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 02-06-2012, 23:00   #1
sierakus
ford::amateur

Imię: Kamil`
Model: Vka poszukiwana
Silnik: .
Rocznik: .
Domyślnie wiązki drzwi

Witam
Szukałem wszędzie ale niestety nie znalazłem, inny temat został zablokowany natomiast po podpięci się pod istniejący nie było żadnej odpowiedzi.
Mam pytanie posiadam Mondeo MK1 i chciał bym się dowiedzieć czy posiadam wiązki pod elektryczne szyby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. dzisiaj chciałem zdemontować tapicerkę lecz nie dałem rady ponieważ nie udało mi się zdemontować korbki od manualnego podnoszenia czy opuszczania szyby.... w poniedziałek kolejne podejście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale do rzeczy jak otwieram drzwi to posiadam dwie wiązki kabla prowadzących do drzwi w harmonijce i czy to znaczy ze jest owe podłączenie?
Jeżeli okaże się ze nie ma takiej wiązki to gdzie mam podłączyć nową po zakupie? Czy po prostu demontuje stara a nową przykręcam do słupka?
Pozdrawiam i dzięki za pomoc.

sierakus jest offline  
Stary 02-06-2012, 23:46   #2
Agnesqa
M.O.D.

Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
Domyślnie Odp: wiązki drzwi

Cytat:
Napisał sierakus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
inny temat został zablokowany
ponieważ taki temat juz istnieje
Cytat:
Napisał sierakus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
natomiast po podpięci się pod istniejący nie było żadnej odpowiedzi.
Przypomnij się w temacie. Nie każdy siedzi całymi dniami na forum.
I nie dubluj już więcej tematów.
Agnesqa jest offline  
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania