![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 26-05-2011
Model: Ford Focus 2
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2005
|
Witam
Posiadam radio Becker Traffic Pro High Speed (z nawigacją) od 2008r. Jest mozliwość zrobiebnia sterowania z kierownicy ? Bo nie działa, nie wiem może jest brak kabla do tego radia lub sterowanie działało tylko na org. radiu ? Posiadam również tempomat. Ford Focus II 2005r. Przykładowe zdjęcie: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Ostatnio edytowane przez pawelg441 ; 29-01-2013 o 08:34 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 17-09-2006
Model: C-MAX
Silnik: 1.8 DURATEC-HE
Rocznik: 2007
|
Takie radio masz w focusie II?
Takie nawigacje były montowane w Focusach I i Mondeo MKII. Tylko nie wiem czy miały sterowanie z kierownicy. Ale jeśli miały to trzeba zmienić zdaje się drabinkę rezystorów w pilocie. Bo w Focusie II jest już inna niż w starszych Fordach. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 26-05-2011
Model: Ford Focus 2
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2005
|
kolego te radia były montowane w różnych samochodach, a radio jest bardzo dobre jeżeli chodzi o jakość dzwięku, wiadomo, głośniki też są bardzo dobre jak na fabryczne, bardzo ładnie to gra wszystko... Cena używanego radia to ok 400zł tylko pasowałoby zrobić sterowanie z kierownicy skoro jest, może potrzebny jest jakiś kabel ? przejściówka ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 17-09-2006
Model: C-MAX
Silnik: 1.8 DURATEC-HE
Rocznik: 2007
|
Nie chodzi mi o jakość tego radia tylko dziwie się że jak by nie był starsze radio jest zamontowane w Focusie II.
Przejściówka nie pomoże. Pierwsze to trzeba ustalić czy te radio w ogóle da się sterować z pilota. Tu masz podpowiedź do radia Becker. i nie ma tam dobrych wiadomości. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|