![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: michał
Model: Galaxy mk1
Silnik: 1.9 tdi
Rocznik: 1998
|
witam mam pytanko galaxy rozładowuje aku. Zauwazyłem że po wyjęciu kluczyka ze stacyjki gdy nie wylacze wycieraczek one nadal chodza,szyby mozna otwierac i zamykac czy stacyjka moze powodowac to ze podaje gdzies prad czały czas i to prowadzi do rozładowania
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 07-09-2011
Model: galaxy
Silnik: 2.0
Rocznik: 1996
|
Wymien stacyjke albo sprubój ją przeczyścić nie rozłancza ci napięcia
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
dziekuje bardzo za informacje.Odłączyłem kostkę od stacyjki i rano autko normalnie zapaliło a co masz na myśli w związku z przeczyszczeniem? chodzi o styki ?czy mozna jakoś ją rozebrac?
Ostatnio edytowane przez hipolit22 ; 16-07-2013 o 16:50 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 07-09-2011
Model: galaxy
Silnik: 2.0
|
Chodziło mi o psikniecie wd moze pomóc
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
to nie zaszkodzi jak psikne w stacyjke?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 10-07-2011
Model: Galaxy
Silnik: 2.0+LPG
|
Człowieku NIEIGRAJ z OGNIEM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Temat klepiesz od piątku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rozebrać sprawdzić - wyczyścić lub wymienić kostkę stacyjki Takie zwarcie grozi pożarem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
chłopcze czego te nerwy jak nie masz zamiaru pomagac do taj sobie luz z forum bo widze ze wiekszosc ludzi jak czegos sie dowie do robi z siebie ......
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 10-07-2011
Model: Galaxy
Silnik: 2.0+LPG
|
Jestem tylko zszokowany że siedzisz przy kompie i wałkujesz temat zamiast załatwić sprawę przy samochodzie !!!!
Cała robota to 30 min. Dareczek75 dał ci odpowiedz WYCZEPUJĄCĄ w tym temacie - rozebrać i wyczyścić. Każde zwarcie to potencjalny POŻAR a w stacyjce to już proszenie się o kłopoty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|