![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: olek
Model: s-max
Silnik: 1.8
Rocznik: 2007
|
witam jak w temacie
mam forda s-maxa i chcę podpiąć wzmachol i skrzynke stąd moje pytanie czy kable czincz podepnę pod radio Blaupunkt travel pilot ex czy raczej nie ma wyjść RCA i muszę uzyskac sygnał poprzez konwerter np z tylnych głośników???aha i co z kabelkiem remote chyba niebieski aby wzmacniacz włączał się razem z radiem?czy jest on gdzies w radiu??? Szukałem tu na forum lecz nie znalazłem nigdzie odpowiedzi z góry dziękuje olek oto zdjęcie radia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez onthefloor ; 23-10-2013 o 22:23 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
jak zwykle można na Was liczyć dziękiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Rozumiem, że u Kolegi allegro nie działa i nie można popatrzeć na tylną ściankę radia na przykład na tej aukcji: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] . Fajnie, że chociaż dostęp do forum działa...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo jak by allegro działało, to łatwo zobaczyć, że żadnych cinchy tam nie ma, a opis sygnałów standardowego fordowskiego gniazda quadlock jest chyba wszędzie ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) i pytali o niego już chyba wszyscy... No może poza Kolegą... PS - wzmacniacza nie obsługuje, sygnał włączenia (gniazdo B pin 2) raczej tak.
|
|
|
|
#4 |
|
|
dziękiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już wszystko wiem
teraz pytanie skąd wziąć remote control omijając wyciągnięcie radia i którędy do kabiny puścić plus.może jakieś podpowiedzi???pewnie remote control mogę wziąć z bezpieczników ale który to???Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016