![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-05-2009
Model: Mondeo Kombi GLX
Silnik: 2.0 16V ZETEC
Rocznik: 1993
|
Witam szanownych forumowiczów
W moim ST220 nie działa poziomowanie ksenonów. Forscan znalazł trzy błędy, jednym z nich jest błędna konfiguracja modułu LHID. Autko miało kiedys u poprzedniego właściciela wymienioną lewą lampę. Kolejne błędy to brak kalibarcji LHID, której nie mogę wykonać dopóki jest błąd konfiguracji tego modułu. Prawy moduł (RHID) OK. Poniżej wrzucam screeny z Forscana obu modułów. Proszę o sprawdzenie czy lewy ma prawidłowe wartości. Pozdrawiam ... albo czy wiecie skąd mogę wziąć as build data dla tego modelu ? Ostatnio edytowane przez dwa_zero ; 12-09-2020 o 15:14 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rocznik: 1993
|
Dobra, znalazłem as built data, wprowadzam odpowiednie wartości, dostaję komunikat, że wartości w blokach zostały pomyślnie zapisane ale po ponownym przeskanowaniu znowu to samo - nic się nie zmienia. Co jest nie tak - uszkodzony sterownik, kiepski interfejs czy może Forscan nie daje rady ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|