![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Johann
Model: Ford Focus mk2 fl
Silnik: 1.6 tivct
Rocznik: 2009
|
Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie spotkałem się jeszcze z takim tematem nigdzie, wiec postanowiłem napisać nowy. Mam następujący problem w swoim Mondeo MK3 z klimatronikiem: Chcąc ustawić nawiew AC lub ECO w więcej niż 1 kierunku, to działa tylko jeden z nich, tzn. że gdy chce ustawić nawiew np (1) 'na siebie' i (2) 'na nogi', to dmucha tylko ten który został włączony później (załączy się tylko ten (2) 'na nogi', a ten (1) 'na siebie' nie działa lub przestaje dmuchać). Taka sama sytuacja jest w każdej innej konfiguracji łączenia ze sobą kierunków nawiewu. Dodam, że każdy kierunek nawiewu działa bez problemów, gdy jest włączony osobno. Jestem przekonany że jeszcze niedawno wszystko działało bez problemów i mogłem łączyć ze sobą wybrane kierunki nawiewu. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem, lub wie co może być jego przyczyną i jak to naprawić? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Johann
Model: Ford Focus mk2 fl
Silnik: 1.6 tivct
Rocznik: 2009
|
Żadnych błędów nie wyświetliło, ale przynajmniej zaczęło dmuchać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|