![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 06-08-2011
Model: FORD FUSION
Silnik: 1.4TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam
Jak w temacie dostalem srodek do odgrzybiania klimy i kilka info ---ten wezyk zloaczony do tego sprayu wlozyc do przewodu przez który skrapla sie woda pod autem ,ten maly problem ze wiem gzie ta woda czasami sobie poleci ale ciezkie dojscie tam jest bo przeszkadza oslona termiczna --czy do tej czynnosci trzeba wyjac filtr kabinowy prosze o kilka rad na ten temat jezeli ktos juz takie cos robil ,lub widzial jak sie to wykonuje. Myslalem tez nad tym aby od gory przez wyloty powietrza sie tym zajac |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: TOMEK
Model: FORD MONDEO MK4
Silnik: 2,0 benzyna
Rocznik: 2009
|
Kolego jedz na ozonowanie.Najlepsza i najskuteczniejsza metoda.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 11-02-2004
Model: Focus
Silnik: PNDD + LPG
Rocznik: 2018
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
mi powiedziano zeby zaczac od dolu od przewodu odprowadzajacego skropliny ,ale po raz kolejny przerobie ten temat i dam znac pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Hmmm...nie jestem specem od klimy, ale czyszczenie przewodu od "wydalania" produktu ubocznego procesu schładzania powietrza wydaje się być mało logiczne. To tak, jakby czyścić rurę wydechową przy wymianie filtra powietrza... Oświećcie mnie, proszę -w jakim sensie miałoby to być zasadne? Może dowiem się czegoś ciekawego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
tam gdzie dostalem ten preparat tak mi wyjasniono jak go oslugiwac ,dla mnie tez to bylo malo logiczne wiec zadalem tutaj to pytanie i odpowiedzi mnie usatysfakcjonowaly wiec dzisiaj dalej nie drazylem tematu i zrobilem te czynnosci wedlug opisu z linka.W fusinach rurka ze skropli jest schowana pod oslona termiczna zupelnie nie widoczna ,a zeby oslone odkrecic tez trzeba sie napracowac ,wiec uznalem ze w tym modelu to wyglada jak wedlug opisu z tego postu,jak narazie jest swiezo i bez zapachu skarpety po przegranym meczu. pozdrawiam |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|