![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kamil
Model: ford focus mk4
Silnik: 1,5 ecoblue 120KM
Rocznik: 2020
|
Witam,
Bardzo proszę o pomoc przeszukałem dużo wątków na forum ale nie znalazłem tego co chciałem jestem nowym użytkownikiem więc proszę o wyrozumiałość mianowicie chciałem zamontować sobie lusterko wsteczne fotochromatyczne w FF MK2 2005 rok kombi 1,6 diesel wiem jak doprowadzić zasilanie masa i plus z lampki oraz sygnał ze wstecznego i tu nie wiem gdzie się wpiąć do tego kabelka, potrzebuje informacji z opisem pinów. Jeśli chodzi o samo lusterko to potrzebuję wiedzieć jakie jest mocowanie do szyby i gdzie je można dostać bo na allegro są same lusterka bez podstawki czy pasują lusterka z MK3 bądź innych samochodów gdybym kupił kompletne z mocowaniem??? Będę wdzięczny za opis i może ktoś robił foty, z góry dziękuję za pomoc. Ostatnio edytowane przez kamilwaww ; 17-06-2014 o 18:27 Powód: Błędny tytuł |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Kamil
Model: ford focus mk4
Silnik: 1,5 ecoblue 120KM
Rocznik: 2020
|
Czy naprawdę nikt nie może mi pomóc w tym temacie????
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-10-2013
Model: Focus
Silnik: 1.8
Rocznik: 2007
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-03-2011
Model: Focus Mk3 Turnier
Silnik: 1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2011
|
Cytat:
Opis pinów przy lusterku znajdziesz np. tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Uważam, że doprowadzanie sygnału ze wstecznego jest w praktyce nawet zbędne, bo to lusterko ma przycisk "off" a tak naprawdę cofanie w warunkach kiedy lusterko jest przyciemnione to wyjątkowe sytuacje. Poza tym nie każdy GEM ma odpowiednie wyjście w złączu C98 (u mnie pierwotnie w GEMie w wersji BF nie było pinu, z którego sygnał ten wychodzi). Z doświadczenia jednak wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i po jakimś czasie zaczyna się marzyć o czujniku deszczu/światła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego od razu radzę rozważyć montaż kompletnego zestawu, chociaż koszty nie ograniczają się już wyłącznie do zakupu lusterka... Tutaj wątek o montażu czujnika i lusterka: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|