![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam
Od dłuższego czasu przymierzam się razem z narzeczoną do zakupu samochodu, ale niestety jeśli chodzi o auta to wiem tyle co poczytam na internecie a tam pełno sprzecznych opinii chociaż generalnie focusy mają te bardziej pozytywne. Co myślicie o tym ogłoszeniu? http://otomoto.pl/ford-focus-mk3-201...C35914046.html nie wiem czemu wydaje mi się podejrzane bo generalnie autko mi się podoba, ale nie mogę nigdzie znaleźć Focusa z takim jak podany w ogłoszeniu benzyniakiem Za wszelkie porady z góry serdecznie dziękuję. |
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
A czy to nie Amerykanin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Tak teraz to zauważyłem, pytanie co w związku tym? Trudno dostępne części? Pewnie licznik w milach..
|
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
|
Wersja bieda, sprowadzony. Mało takich focusów z polskiej dystrybucji?
Walony był na bank, poproś o VIN i sprawdż. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ok sprawdzę, ale już się zniechęciłem. Dzięki za szybkie porady.
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
auta z USA najczęściej są po przygodach, inaczej nie opłaca się ich ściągać . Zapytaj o historię w USA na tym forum [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] są tam ludzie którzy mają dostęp do bazy w USA, ale nie zawsze jest tam info.
Rozumiem że szukasz HB w benzynie... gdybyś dopuszczał zakup kombi w ON i automacie to mogę polecić komis gdzie stoi takie auto, wystawia f VAT 23%. Oczywiście każde auto trzeba sprawdzić, żeby nie było na mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#7 |
|
|
Nie mam jeszcze całkowicie sprecyzowanych opcji, wolałbym benzynę, ale jeśli będzie dobra opcja na diesla to też się mogę zastanowić. Chętnie zatem zapoznam się z informacjami o tym komisie.
|
|
|
|
#8 |
|
|
A taka propozycja?
http://otomoto.pl/show?id=C35912506 spory przebieg, ale z drugiej strony cena bardziej realna, tylko czy przy takim przebiegu nie wyjdzie sporo usterek? |
|
|
|
#9 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 06-01-2015
Model: ----
Silnik: ----
Rocznik: ----
|
Cytat:
Jeśli będziesz miał VIN to pomogę w sprawdzeniu jego historii. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. DobryWujek |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|