![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-04-2017
Model: Fiesta
Silnik: 1.4
Rocznik: 2006
|
Witam serdecznie,
To moj pierwszy post na forum, pytanie moze troszke banalne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od niedawna jestem posiadaczem Fiesty MK6 Ghia 1.4 z 2006 roku. Moje pytanie dotyczy tzw. zlodziejki, czyli nasadki na specjalne sruby zabezpieczajace przed kradzieza kola. Czy Fiesty MK6 posiadaja jakies miejsce specjalnie przeznaczone do przechowywania tego ustrojstwa? Poprzedni wlasciciel zostawil mi to w... popielniczce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W moim poprzednim aucie znajdowalo sie to wewnatrz kola zapasowego w styropianowym orginizerze, obok lewarka i klucza do kol. W mojej Fiescie, lewarek zlozony z kluczem sa przykrecone do podlogi bagaznika, i nigdzie nie widze tam miejsca na nasadke. Prosze o pomoc. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Piotr
Model: Audi A4 TDI,Fiesta
Silnik: 2L 150 KM,1,25-82 KM
Rocznik: 2014,2014
|
Nie nie mają,to nie należy do seryjnego wyposażenia auta.Normalnie ta nasadka + cztery nakretki jest niekiedy plastykowam pudełeczku.Po przykręceniu tych nakrętek powstaje pytanie co zrobić z tym kluczem-nasadką.Niektórzy kładą do popielniczki
Ostatnio edytowane przez aprox99 ; 06-05-2017 o 09:05 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-04-2017
Model: Fiesta
Silnik: 1.4
Rocznik: 2006
|
Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz. Udalo mi sie zdobyc styropianowy organize forda, ale z innego modelu (nie pasuje do mojej fiesty), sprobuje go tak "pokroic", udalo sie go wcisnac kolo zapasowki (przynajmniej te czesc, ktora ma miejsce na nasadke).
Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|