![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-12-2010
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDci 115KM
Rocznik: 2002
|
Witam
Mam problem z migającą sprężynką - prawdopodobnie wtryskiwacze do regeneracji. Czy możecie polecić zaufany warsztat w miejscowościach wymienionych w tytule tematu? Po pierwsze - dokładna diagnoza, po drugie - naprawa. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-06-2010
Model: Passat B7
Silnik: 1.4 TSI 160KM
Rocznik: 2014
|
Kiedyś jak rejestrowałem samochód, to kazali przejść dodatkowe badania techniczne, które zrobiłem na szybko, bo blisko, w PKSie przy wylotówce na Świerzno, ale to tylko drobne naprawy były, ale może jak zadzwonisz i zapytasz, to powiedzą, czy są w stanie coś zadziałać? Poza tym jeszcze Gama w Rewalu, ale to już trochę dalej, ale przynajmniej blisko nad morze. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W najgorszym wypadku Bemo w Koszalinie, albo może w ogóle jakiś warsztat w Koszalinie? Bo rozumiem, że do Szczecina za daleko?
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-08-2010
Model: Focus MKII
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2006
|
W Świdwinie to Auto Serwis Wilk na Szczecińskiej, mają sprzęt m.in. do Forda i napewno dadzą radę. Nie wiem jakie masz tam u siebie wtryski, ale jeśli to jest Bosch to Bojarski w Gryfinie tyle że drogi jak cholera. Jak nie masz na tyle kasy a potrzebujesz części to nawet używkę ci załatwią w dobrym stanie.
Ostatnio edytowane przez lobuz ; 29-06-2011 o 17:48 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-02-2012
Model: FOCUS
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2002
|
Witam
Odkopię trochę temat żeby nie zakładać nowego. Szukam dobrego mechanika w okolicach Gryfic. Pacjent Ford focus 1.8 tdci objawy zgasiłem go i już nie odpalił obecnie jest w drugim warsztacie i porażka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bład jaki odczytałem na Forscan to P1283 a Panowie chcą pompę wyciągać bo niby padła. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|