![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Model: Focus kombi
Silnik: 1.6
Rocznik: 1999
|
Witam.
Oglądając filmik na yt Pana Czaptana z FKP ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) zwróciłem uwagę na tylne ramię wycieraczki, które wygląda o niebo lepiej niż te oryginalne żelastwo. Chciałbym takie nabyć i teraz pytanie do WasGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy ktoś już zmienił? a jak tak to jakie to ramię? od jakiego auta itp. Pzdr. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Paweł
Model: VW Passat/Mercedes-Benz
Silnik: 1.9 TDI/2.7CDI
Rocznik: 1998/2005
|
w peugocie np 308 jest cos podobnego, a mozesz tez zapytac samego autora filmu to wtedy powiedzialby Ci konkretnie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Widziałem w 306 podobne. tylko ciekawe jak z długością itp.... Wiem że mogę zapytać autora. Tylko myślałem że obejdzie się bez rejestrowania na kolejnym forum. A informację uzyskam tu. Stąd też ten wątekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
ja mam konto na jutubie, zapytam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edit: zapytanie poleciało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. edit 2 : czaptan Astra F kombi, trzeba trochę podpiłować plastik żeby lepiej dolegała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Uziu ; 20-01-2015 o 21:12 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
a nie ma za co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., swoja droga ciekawe czy od peugota by podeszlo.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Poszperałem trochę i w astrach f kombi były takie łamane wycieraczki:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Więc chyba tamta astra z której zdjął wycieraczkę miała od Peugeota Sam oceń: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Bardziej pasuje do tego co widzimy na filmikuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko czy długość 35cm nie będzie za długa? Bo u nas standardowo to 28cm. Pzdr. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
faktycznie , te pierwsze to normalne metalowe , chyba ze sie w opisie ktos pomylil, te 2 najbardziej podchodzi, co do 35 cm to nie wiem ale u siebie wsadzilem wieksze pióro i nic nie zawadza, co prawda jedzie juz po 3 stopie koncowka ale idealnie pasuje, a jaka ma dlugosc to jutro zmierze i Ci powiem.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Dziś robię sobie dzień wolny bo mam trochę kosmetyki do nadrobienia w swoim focusie. Zmierzę oryginalną wycieraczkę z tyłu (ramię i pióro) i zmierzę też ile by zaciągała ta 35-cio cm.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
pioro mam 33,5 cm przy oryginanym ramieniu i jest dobrze , mysle ze jak by mialo 35 zbierania to jeszcze te 1,5 cm tez by sie zmiescilo, bo wyszlo by po 7mm na strone. " dół" by na pewno nie przeszkadzal a u "gory" mysle ze jeszcze te 7 mm by przemknelo.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|