![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam serdecznie Wszystkich!!!
Jako, że jestem świeżak to prosiłbym o Wasze opinie nt. dwóch autek podanych w linkach. Potrzebuję pewnego auta gdyż będę go użytkował z żoną i dziećmi 2,5 letnimi. Proszę o opinie o silnikach, eksploatacji i to co Wam przyjdzie do głowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ford Mondeo 2.2 TDCi Titanium S http://www.pewneuzywane.pl/showusedcar.php?car=53252& oraz Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia http://www.pewneuzywane.pl/showusedcar.php?car=50327& Z góry dziękuję, Wiktor Ostatnio edytowane przez dorian1906 ; 21-01-2015 o 13:53 Powód: brak podania modelu w tytule |
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
to nie jest Titanium S - tył auta był raczej naprawiany
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Ten niby titanium S to koło prawdziwego S nawet nie stał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Info od nich: Mondeo Titanium – vin WF0GXXGBBG8D79173 Lakier – tylny prawy błotnik oraz tylne prawe drzwi do 150-200um – druga warstwa lakieru. Wnętrze w stanie idealnym. Nie ma żadnych przetarć. Kanapa tylna bez plam. Brak książki serwisowej – dołączone fv za przeglądy – 29.12.2009, 29.11.2010. Jeden użytkownik w historii pojazdu. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] VIN: WF0EXXGBBE9U50065 Brak książki serwisowej – po zakupie u nas w ASO, zmienione tarcze hamulcowe tył, Klocki hamulcowe tył, nowy olej z filtrem, uszczelnienie misy olejowej. Udokumentowane. Protokoły serwisowe przy zakupie samochodu. Środek w bardzo dobrym stanie. Szukam auta koledze i odpuściłem te egzemplarze, co wcale nie oznacza, że są jakieś złe.
|
|
|
#4 |
|
|
piotrali, kordyl dzięki za szybkie odpowiedzi.
Czyli ceny trochę za wysokie jak na to co podają a w rzeczywistości jest? Brak książek serwisowych? jest się czym martwić czy zdarza się? Chciałbym się przejechać tam na jakieś oględziny i pasuje mi się do nich jakoś przygotować. |
|
|
|
#5 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Foka mk.3 Dłuuuga, a teraz mk4 też z plecakiem
Silnik: 1,6TDCi 95/116KM, Przelogowano na MK4 Connected 1,5 EcoBlue bez blue
Rocznik: 2011, 2020
|
Ja je też oglądałem i bardziej skłaniałem sie do tego 2,0. z 2009
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Przypadkiem to książki serwisowe nie giną. Nie ma ich bo tak ma być. Sam sobie dokończ.
Czy jakbyś kupił auto z salonu i regularnie serwisował to czy byś wyrzucił książkę ?? Tylko wtedy jeśli by się nie zgadzał przebieg albo inne dane |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Trafić w miarę dobre autko to jak 6 w totka, wszędzie jakieś przekręty.
Znacie jakieś komisy/dealerów gdzie można poszukać czegoś sensownego? Nie szukam najtańszych rozwiązań. Chcę znaleźć sensowne autko. |
|
|
|
#8 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
mi sprawdził i tak:
Ghia- w maju 2010 przebieg 25 tys Tit- listopad 2010 przebieg tylko 34 tys. Innych danych brak. Porównajcie do dat pierwszej rejestracji i mniej więcej widać na ile realne są przebiegi.
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|