![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Grzegorz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 140KM Benzin
Rocznik: 2008
|
Po długich poszukiwaniach wytypowałem to ogłoszenie aby obejrzeć auto
i może kupić. Co myślicie? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Z góry dziękuję za wszelkie negatywne uwagi. I za pozytywne też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
Załatw vin on może dużo powiedzieć.
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
wygląda interesująco, tyle można powiedzieć po zdjęciach i opisie...
|
|
|
#4 |
|
|
Wiem że porządne auto musi kosztować
Czy jeśli wszystko z ogłoszenia jest prawdą to ta cena jest odpowiednia? Wczoraj jeszcze miałem ochotę na Vectrę z 2007 r. w opisie 154 kkm książka serwisowa jeden właściciel itp w opisie. Akurat mam w Oplu znajomego w serwisie i sprawdził historię auta Okazało się ze tylko w pierwszym roku auto zrobiło 100 kkm poźniej przy kolejnych właścicielach stan licznika w komputerze Oplowskim zmalał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i w 2015 był już zgodny z książką. Do tego 3 właścicieli a nie jeden. I się zniechęciłem. Boje się, bo z Forda nie znam nikogo, że w książce może być wszystko. Jak to zweryfikować z rzeczywistą sytuacją. W Koszalinie jest salon BEMO i mógłbym się tam umówić na sprawdzenie ale czy oni mi powiedzą o historii auta z ogólnej bazy? Instalacja gazowa zamontowana w 2014 r. Pewnie od razu po sprowadzeniu. Jest to instalacja, z tego co poczytałem w necie, alex. Komponenty: Parownik Shark, Zbiornik Polmocan(nie wiem czy dobrze odczytałem z dokumentu), wtryski Baracuda, Jednostka sterująca Optima. Czy to dobra instalacja? VIN WFOGXXGBBG8A58425 Data produkcji: 17.03.2008 Model pojazdu: Mondeo 2007- Typ nadwozia: Kombi Wersja: Seria 66 Silnik: 2.0L Duratec-HE PFI (145PS) Przekładnia: 5-biegowa ręczna - MTX75 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Etap IV ograniczania emisji Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"D" Lakier: Panther Black Metalik Materiał we wnętrzu: Alcantara / Ebony Z ukł.ułatw.ruszan.na wznies.(HLA) • Ze standardow drzwiami tylu nadwoz • Wyprodukowany W Zakładzie Genk • Bez układu podwójnego ryglowania • Bez wielofun.pak.do celów marketin. • Poziom marketingowy 1 • IVD z ukl. plynnej kontr. tlumienia • Naklejka aplikacji VP • Zestaw - naprawa opon • Z Centralnym Zamkiem • Z Szybami Tylnymi Sterow. Elektr. • Szyba ciemna • Szyba przedn.barw.nieb • Z Ogrzewanš Szybš Przedniš • Z popielniczkš w konsoli • Bez schowka pasażera o reg. temp. • Z jednokolorowš tablicš rozdz. • Z przednimi dywanikami podlogowymi • Z tylnymi dywanikami podlogowymi • Bez osłon przeciwsłonecznych • Z panelem poszycia drzwi wersja 5 • Bez podpory ładunku • Z wykładzinš przedziału • Less Rear Screen Sun Blinds • Krata wlotu pow. lakierowana • Bez relingu dachowego • Z tylnym spoilerem • Elektr.Regulowane Lusterko Wsteczne • Podw.lus.ele/ogrz/skła/lamp.o.prog • Bez uchw.na torby na narty • Z 4-kierun.regul.zagłów. przedniego • Bez specjaln. pokrow.przedn.siedzeń • Bez specjaln. pokrowc.tyln. siedzeń • Z ręcznie reg. podporš lędw. pas. • Ogrzew.siedz. kier.-zmien.temp. • Z ogrzew.siedz.pasaż.-zmien.temp. • Bez ogrzewanych tylnych siedzeń • Wbud. fotelik dziecka-2.rzšd-nr. 2 • Z Elektr. 2-Kier.Reg.Siedz.Kierowcy • Z reczn.2-kier.reg. siedz.pas • Bez sprzegu przyczepy • Klamka zewnętrz. w kolorze nadwozia • Ze skórz galka dzwigni zm. biegów • Elek.ryglow.drzwi z elek.zwalnian. • System bezkluczykowy • Z f.rozr.bez klucz. • Z automat.wycieraczkš szyby przedn. • Z Ogrzew. Dyszami Spryskiwaczy • Ze Spryskiwaczem Reflektora • Bez Szyberdachu • Urzšdz. z czujn. w przed. zderzaku • Air Curtain Restrnt LH • Kurtyna powietrzna - prawa strona • Podusz.powiet.ochrony kolan-kierow. • Z bocznš podusz.pow.- str. kierowcy • Z bocznš podusz.pow.- str. Pasażera • Bez wył. pod. pow. pas. • Bez koła zapasowego • Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi • Obr.ze stopu 17 X 7,5 Styl 2 • Bez kola zapasowego • Bez kołpaków kół • Nieblokujšce nakrętki kół • Z Zawieszeniem Standardowym • Klasa obciaz.przedniej sprezyny-G • Klasa obciaz.tylnej sprezyny-P • UkĹad zapobiegania kolizjom • Ze wspomag. awaryjnym hamulców • Sportowe siedzenie przednie • Z kan.tyln./ Sł.B • Bez czujn.fil.pow. • Z 70-l. zbiornikiem paliwa • Z kolem kierownicy wykoncz. skóra • Bez podgrzewanej kierownicy • Adapt. ster. prędkociš (z IVDC 1) • Bez Nagrzewnicy Pomocniczej • Konwencjonalne wskaniki - Poziom 3 • Bez Autoalarmu • Z ukladem wspomag.przy parkow.tylem • Z przedn.ukł.pomocy przy park. • Akumulator standardowy • Bez dod. odtwarzacza CD • Z gniazdem A/V • Tylko interfejs telef. BT/VC • Z antenš trzypasmowš • ICE-Naw. bogat.opc. CD+ Radio AM/FM • Pakiet wyposażenia systemu ICE 8 • Bez anteny szerokopasmowej • Z 8 głonikami serii z bog.wyp. • Pakiet instal. telef. B - Niemiecki • Moduł aktywowany głosem - Niemiecki • Reflektor ksenonowy • Bez wiateł Do Jady Dziennej • Z Przednimi Lampami Przeciwmgieln. • Ze swiatlami progowymi • Z ow.wnętrza typu • 2/3 Row Curt Lamp/2 Row Map Light • Z autom. reg. poz. wiec. reflekt. • Z automatycznym wł./wył.reflektorów Ostatnio edytowane przez fotkom ; 04-04-2015 o 11:20 |
|
|
|
|
#5 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
Kolego nie każdy ma kokosy i jeździ do ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. książka wypełniona nie może być wyznacznikiem czy kupić czy nie . Na popularnym serwisie aukcyjnym można zakupić dowolną książeczkę w dodatku wypisaną . pozdr Tomek
|
|
|
#6 |
|
|
No i kupione :-)