![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Maciek
Model: Focus 2 / MK2
Silnik: 1.6
Rocznik: 12.2005/2006
|
witam Was serdecznie.
Chciałbym wymienić przednie reflektory, co prawda z tymi oryginalnymi nic się nie dzieje, ale podobają mi się te ciemne-dymione. Co sądzicie o zamiennikach firmy DEPO czy ktoś z Was jest stosował w mk2, czy lepiej dołożyć aż 300zł i zakupić komplet oryginalnych. W poprzednim autku Corsie C miałem jedną lampę DEPO i było z nią jak i z jakością wykonania wszystko ok, ale nie wiem jak w Fordzie. liczę na odpowiedź pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Arek
Model: Focus MKI x 2
Silnik: TDDIx2
Rocznik: 1999 i 2000
|
Z lampami DEPO to troszkę loteria. Znajomemu jedna dymiona w astrze H parowała od środka. Rozklejał klosz i poprawiał. Pomogło. Drugiemu w vectrze B ale to już "ringi" parowały troszkę obie. Reklamował i po wymianie ok. Ciężko też było podłączyć silniczki sterowania reflektorami przy tych ringach a miały pasować oryginały idealnie. Znam kilka osób bo przeważnie jak ktoś ma dymione czy ringi to są to DEPO ze względu na cenę i nie narzekają raczej. Ale z focusem mk II nie znam nikogo. Sam się zastanawiam nad lampami i kompletem kierunkowskazów ale do mk I. W sumie z każdej firmy można trafić na bubel.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
no właśnie loteria. jak na złość oryginalne niedostępne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już wolabym dołożyć te 130 zł i kupicć oryginalne.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: MK2
Silnik: 1.6 Ti-VCT115KM
Rocznik: 2005
|
Mi udało się kupić na allegro komplet oryginalnych używanych za 320zł,trzeba tylko uważać żeby anglików nie wcisnęli.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: olbrzym
Silnik: uciekł
Rocznik: 2014
|
zawsze możemy zmienić na dymione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zapraszam na priv
|
|
|
#6 | |
|
![]() Imię: Adi
Model: Focus MK 2
Silnik: 1.6 TDCi
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
myslisz, ze i mnie mógłby pomóc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() Imię: Adi
Model: Focus MK 2
Silnik: 1.6 TDCi
|
Jasne na priv puszczam Ci namiary żeby nie robić tu reklamy sklepu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|