![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Olaf
Model: Focus MK2 Studio
Silnik: 1.4 Petrol
Rocznik: 2005
|
Witajcie,
Mam Focusa z motorem 1.4. Kiedys ten silnik byl wymieniony, ale spalanie mam okropne. Problemow juz z silnikiem raczej nie ma, poza faktem ze czasami (podczas postoju) wiatrak sie bardzo mocno i glosno wlacza i wylacza co kilka sekund. Obroty sa dosyc stabilne (nie stoja w miejscu totalnie, ale jest na pewno lepiej niz kiedys). Dzisiaj komputer (ktory byl dosyc drogi, bo 45 funtow) pokazal mi to: U1900 CAN Communication Fault - Receive Error Continous Memory Dtc B1600 PATS Ignition Key Transponder Signal Is Not Received Continous Memory Dtc B1320 left Power Sliding Door Latch Release Actuator On Demand Dtc U1900 CAN Communication Fault - Receive Error ICM P1000 On-board diagnostic (OBD) systems readiness test not complete PCM Samochod mi spala okolo 11 w wolnej trasie, 13-14 w szybkiej, w miescie nie wiem, ale sadze ze z 18l/ 100. Czasami czuc benzyne. Macie jakies pomysly? |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|