![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-10-2014
Model: Ford Fiesta Sport + Fiesta Titanium Econetic
Silnik: 1.6 Tdci DPF FAP 95KM + 1.6 Tdci 95KM Econetic
Rocznik: 11.2013 + 06.2014
|
Planuję podmienić radio sony (bez navi), ponieważ mi się porysowało i mogę w dobrej cenie mieć zarówno z nawigacją jak i bez.
Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi na następujące pytania: 1. Ile głośników ma radio sony bez navi a ile sony z navi. 2. Podejrzewam że bez ma 6 a z 8 - niestety konfigurator na stronie forda nie działa więc nie mam jak sprawdzić 3. Czy jeśli jest różnica 6 a 8 to gdzie jest miejsce na te dwa dodatkowe w wersji sport 3 drzwi 4. Do czego służy taka dziwna siatka na górze daszka od radia z navi - w tej bez navi jej nie ma |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
1. Tyle samo, niezależnie od modelu.
2. W Fieście zawsze tylko 6. Więcej jest w Focusie, C-maxie i Kudze - 9. 3. W kompaktach są to dodatkowe głośniki wysokotonowe z tyłu w drzwiach i 9 głosnik centralny nad wyświetlaczem. 4. j.w. głosnik centralny. Ewentualnie w Fieście kratka wentylacyjna do navi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Cytat:
Konfigurator działa - tylko chyba link jest "skopany" Jeśli ze strony [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] wybierzesz "Konfigurator", to faktycznie jest informacja, że nie działa Zrób inaczej - Na głównej stronie Forda, - zjedź na dół strony, - ze spisu, wybierz "Fiesta" - z prawej strony zdjęcia Fiesty, wybierz "skonfiguruj pojazd" Wtedy wejdziesz do konfiguratora i możesz konfigurować (sprawdzałem 18.01.2016 o godz 15:30) Cytat:
Obstawiam, że to dodatkowy głośnik pozdrawiam pankrakus
------------------------------------------------------------- katalog części online Instrukcje obsługi PDF Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 18-01-2016 o 15:40 |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-10-2014
Model: Ford Fiesta Sport + Fiesta Titanium Econetic
Silnik: 1.6 Tdci DPF FAP 95KM + 1.6 Tdci 95KM Econetic
Rocznik: 11.2013 + 06.2014
|
Ok, Kwestia wygląda następująco. Mam od paru dni drugą fiestę w domu. Pierwsza to sport 2013 z radyjkiem SONY bez navi. Druga młodsza w rodzinie to Titanium 2014 z radiem tym zwykłym, ale nie z 6 klawiszami do radia tylko klawiaturką do telefonu. Pogrzebałem w necie i jest możliwość częsciowej podmiany radia.
Znalazłem takie cudo: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Czy ktokolwiek to ma/próbował/ma jakąś opnię? Jest tego z 10 różnych modeli niektóre oparte na Windows CE, oprogramowaniu producenta, Androidzie 4.4. Cenowo +/-100$. Niektóre posiadają nawet DVD, telewizję naziemną, modem do neta HSDPA (google maps, facebook, youtube etc.), kamerkę cofania, rejestrator video. Ogólnie miód malina. Warto? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P.S. Niekoniecznie musicie mieć doświadczenie z wersją w daszku pod MK7 bo występują też w wersjach dla starszych fordów jak tutaj: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pytanie może tendencyjne i każdy powie BYŁO - czy aby na pewno te 6 głośników w radiu SONY a radiu FORD różni się jakością? |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|