![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-11-2008
Model: Focus Kombi
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2002
|
Czy wiecie może czy takie radio ma 1.8 DIN czy 2DIN -znalazłem coś takiego http://www.google.com/imgres?imgurl=...26tbs%3Disch:1 Spodobało mi się i ma MP3 ciekawe gdzie można by je kupić i po ile? Może znacie jakieś inne FOrdowskie radio pasujące do foki-chodzi mi aby było sterowanie w kierownicy.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 07-11-2010
Model: Focus MkI
Silnik: 1,8 benzyna
Rocznik: 1999
|
Seria: 6000 CD RDS EON obsluguje sterowanie z kierownicy. Zreszta kazde z galka obsluguje pilota.
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-07-2010
Model: .
Silnik: .
Rocznik: .
|
Sterowanie z kierownicy może działać w każdym radiu, potrzebujesz tylko przejściówkę lub interfejs, da się zmieścić w 200zł.
Tego radia z linka nie kupisz, zresztą wygląda na badziewie. Ford nie udostępnił radia na 1,8DIN z odtwarzaniem MP3 (tzn. jest model 6000MP3 ale nigdzie go nie dostaniesz). |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Raczej nie. Może któraś z nawigacji na 1,8DIN (były przynajmniej dwie) poradziłaby sobie z mp3, ale wątpię. Rozwiązania są dwa, albo kupujesz radio 1DIN plus interfejs, może nie będzie to wyglądać zbyt dobrze, ale przynajmniej grać będzie lepiej, albo pobawić się w małego majsterkowicza i wstawić radio 2DIN, które zamiast szpecić będzie imponować.
Mi zbyt zależy na spokoju wnętrza auta żeby wstawiać jakąś kolorową migającą Alpinkę plus plastikową pseudozaślepkę. Jak na razie chęć posiadania czystszego dźwięku, większej mocy, większej kompatybilności z plikami muzycznymi i funkcjonalności nie przekonała mnie do wywalenia radia Fordowskiego. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Arturek
|
|
|
|
#7 |
|
|
No to o tm przecież piszemy - to jest właśnie 6000 MP3.
Nie do dostania, a jeśli w końcu jakieś znajdziesz, to cenę ma wręcz zaporową, już lepiej kupić coś innego. Jak dla mnie to powiększać dziurę i kupować radio 2 DIN. Mam już na oku całkiem ładne, dosyć pasujące do deski rozdzielczej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-07-2010
Model: Ford Fiesta MK7
Silnik: 1,2
Rocznik: 2009
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Również pomyślałem o tym JVC fajny ,zmienne kolory a w leprzych wersjach jest Bluetooth i chyba można dokupić adapter aby sterować z kierownicy.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|