![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-06-2007
Model: S-max FL, Ecopasqda st-line,Edge 2fl
Silnik: 2.0 tdci, 1.0 w 3 cyl at6, 2.0 w 4cyl at8
Rocznik: 2010,2018,2019
|
![]()
Witam.
może ktoś poleci jakąś kamerkę z monitorem do obserwacji dziecka w foteliku do jazdy tyłem. Niestety ale fotelik jest tak wielki, że nie jestem w stanie nawet używac lusterka przymocowanego do zaglówka fotela na którym jest fotelik. zatem pozostaje kamera. I tak się zastanawiałem nad nawet kamerą cofania zamontowaną w kierunku dziecka. Chodzi też ,żeby kamerka była w miare "jasna".co do monitora , to obojetnie.. 4 -7 cali. I tak sobie pomyślałem ... jak już byłby ten monitorek, to dlaczego nie wykorzystac go. Zatem przydalyby sie dwa wejscia: pierwsze na kamere do obserwacji dziecka , a druga przy cofaniu. Oczywiscie najważniejsy jest poierszy cel . Więc może ktoś coś ciekawego poleci Pozdrawiam ps. wiem ,ze są dedykowane kamerki , ale taka garmina kosztuje zdaje sie z 900 zl i potrzeba do tego jeszcze nawigacji garmina. są jeszcze innych firm ..ale cena standardowo podwojna lub potrójna...
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|