![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK4
Silnik: Duratec-HE 2.0
Rocznik: 2011
|
Witam,
Zwracam się z prośbą, otóż wymieniłem oryginalne radio na stację multimedialną AMC 709. Niestety nie wiem jak teraz ustawić godzinę na zegarku ktory znajduje się pomiędzy zegarami, nie mam conversa tylko maly wyswietlacz. Normalnie godzinę ustawiało się przez radio i na wyswietlaczu tez sie zmieniala... Obecnie widzę róznice 1min pomiedzy wyswietlaczem a stacją mutimedialna... przy zmianie czsu bedzie to klopotliwe. Posiadam interfejs, mozna to zrobic forscan? albo innym programem? moze mnie ktos naprowadzic na temat? Dziekuje |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Kuba
Model: Kuga
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
Ale przecież w ustawieniach zegarów też możesz zmieniać date i czas. Wejdź w menu zegarów przyciskami na kierownicy, tam masz tą opcję. A jak nie to o północy aku odłącz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK4
Silnik: Duratec-HE 2.0
Rocznik: 2011
|
Jasne kolego, masz racje! zapomnialem o opcji w zegarach, z gory zalozylem ze synchronizacja zegarka idzie z radia...
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|