![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Grzegorz
Model: Mondeo mk4 Tournier Aut.
Silnik: 2,3 benzyna + LPG
Rocznik: 2010
|
Witajcie.
W związku z wczorajszym dzwonem, moje dotychczasowe Mondeo poszło na złom (mam nadzieję) jako szkoda całkowita. Szukam nowego, potrzebuję Waszej pomocy i uwag konstruktywnych. Znalazłem coś takiego: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] VIN: WF0GXXGBBG8C42735 Pomożecie? Uprzedzając ew. drwiny z kwoty i przebiegu - poprzednie Mondeo kupiłem w 2016 r. w komisie w Radomiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za 26500, ze zweryfikowanym i potwierdzonym przebiegiem 115 tys. Ostatnio edytowane przez obcy77 ; 11-08-2017 o 13:41 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Nikt nie zamierza drwić.
Tylko w tym przypadku cena plus opłaty a to 2.3 więc akcyza wysoka itd. więc w 27700 tys. to się nie zmieścisz. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
|
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|