![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 05-02-2017
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6 TI-VCT 105KM
Rocznik: 2013
|
Witajcie
Na wstępie odrazu zaznaczę, że szukałem podobnego tematu ale wątki są już przestarzałe i nie dają mi również pełnej odpowiedzi na moje pytania. Przychodzi czas aby w końcu wymienić element, który wywołuję u niektórych strach i gęsią skórkę. Tak chodzi o "dwumas". Mam do was prośbę. Czy możecie polecić godny sklep internetowy lub aukcję gdzie nie przepłacę za kompletny zestaw sprzęgła i nie będzie to również syf? Dodatkowo zastanawiam się nad kupnem tego zestawu SACHS: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] I zastanawia mnie czym np. różni się podobny zestaw ale z firmy LUK od tego wyżej: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Czy warto dopłacić do droższego zestawu? Jest różnica w jakości? Użytkowaniu? itp. Jakie macie swoje doświadczenia z wymianą "dwumasy"? Z góry bardzo dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Artur
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 26-07-2012
Model: Hyundai i20
Silnik: 1.2 84 KM
Rocznik: 2019
|
Przy okazji wymiany koła dwumasowego wymiana uszczelniaczy półosi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 13-05-2018
Model: focus mk2 kombi
Silnik: 1.6 ti sida benzyna