Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 27-05-2019, 14:28   #1
Kashimon

Exclamation FORD KA w 2019 roku, czy warto jeśli...

Cześć!

Temat kieruję de facto do osób, które jakiś czas tymi samochodami przejeździły osobiście, a nie wyłącznie 'widziały', 'słyszały', 'czytały'.

Chwilę temu skończyło mi się jeżdżenie Astrą 3 GTC pod tramwajem, a że moja wina i auto do kasacji poleciało - to zaczęliśmy szukać nowego autka.

KA wpadła w oko z uwagi na swoją dziwaczność - tak adekwatną w tym przypadku ^^

Jeżeli możecie, powiedzcie proszę:

- czy FORD KA, rocznik 2002, 60 tys. udokumentowanego przebiegu (właścicielka to obecnie 60+ babcia), garażowane, o którym blacharz mówi, że nie widział takiego KA od lat - to będzie dobry zakup?

- zasadniczo chodzi mi o przejechanie nim może jeszcze ze 50 tys. km, w ciągu najbliższego roku --- potem kupujemy z całkiem innego segmentu samochód --- ale teraz pomyśleliśmy, że może bez sensu wydawać więcej niż koniecznie trzeba?

Trasy krótkie i niecodzienne - ewentualnie raz na jakiś czas trasa 80+ km.

-
O co Was pytam: czy to nadal strzał w ciemno, czy może jednak autko, które się sprawdzi w opisanych powyżej warunkach i sytuacji? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Za wszelkie odpowiedzi - dziękuję!

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania