![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Ford S-Max TitS automat
Silnik: 2.2 TDCI 200KM AT
Rocznik: 2013
|
W związku z nadchodzącą długą podróżą ze szkrabami z tyłu, pomyślałem, że pokombinuje i sprawdzę czy jest możliwość podłączenia innego źródła audio-video do zagłówków.
Idealnie by było gdybym mógł się przełączać pomiędzy oryginalnym DVD a innym źródłem (S-Video? HDMI?). Zasilanie do LCD i tak by szło z DVD, uprośćmy to. Chyba mam MB-800: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale szczerze to nie jestem pewien, postaram się DVD wygrzebać trochę, jak wczoraj zaglądałem nie mogłem dojrzeć żadnych napisów, więc możliwe, że jednak nie to... Z tyłu to wygląda tak: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spodziewałem się wyjścia w rodzaju S-Video, jak w wątku o [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Takie wyjścia z DVD/wejścia do monitorów LCD gdzieś tam jednak są (nadzieja matką...) i po prostu ich nie dojrzałem? W ogóle pomysł ma sens? Oznaczam osoby, które przewineły się w znalezionych na FCP wątkach związanych z ekranami/DVD w zagłówkach: @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Dzieciowóz z charakterem: Ford S-Max 2.2 TDCi 200KM AT Titanium S Ostatnio edytowane przez Eatal ; 26-01-2017 o 12:45 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: S-Max Mk2, Fiesta mk7 Silver X
Silnik: 2.0 TDCi 150KM, 1.25 82KM
Rocznik: 2018, 2016
|
Przecież pod monitorami LCD masz ( przynajmniej ja mam ) wejścia RCA (cinch) - dokładnie takie jak na zdjęciu jakie załączyłeś . I tam możesz podłączyć inne urządzenia.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
ja nie mam, ale zbaraniałem. To są wejścia? Czy wyjscia na sluchawki? (ja mam bezprzewodowe). Obejrze zagłówki dokładniej, w sumie zawsze siedze z przodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: S-Max Mk2, Fiesta mk7 Silver X
Silnik: 2.0 TDCi 150KM, 1.25 82KM
Rocznik: 2018, 2016
|
To są oryginalne wejścia - ja nic nie dorabiałem. Słuchawki też mam bezprzewodowe. Ja mam przedlifta ale w poliftach chyba jest tak samo.
Popatrz na swoje zagłówki od tyłu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
O ja, rzeczywiscie, mam je Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak sie skupilem na czarnej skrzyneczce, ze w najsmielszych snach nie dopuscilem do mysli , ze to bedzie tak proste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Troche dziwnie sie czuje, przyznam szczerze, ale najwazniejsze ze moje dzieciaki pograja w Nintendo Classic w czasie jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. YEAH!
Dzieciowóz z charakterem: Ford S-Max 2.2 TDCi 200KM AT Titanium S Ostatnio edytowane przez Eatal ; 26-01-2017 o 14:23 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-09-2007
Model: S-max
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
|
Jak już sobie tutaj tak rozmawiamy o wykorzystaniu tych monitorów w zagłówkach to czy komuś udało się wyprowadzić dźwięk na głośniki auta, który jest przesyłany po IR do słuchawek ? Ja mam 3 osoby z tyłu i jedna jest skazana na oglądanie bez dźwięku :/
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: s max
Silnik: 163km
Rocznik: 2011
|
ciekawy temat, czy ktoś z was próbował ten fabryczny zestaw trochę unowocześnić ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marek
Model: s-max
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2007
|
Witam tez jestem zainteresowany tym tematem czy da sie dzwiek puscic na glosniki??
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Da sie? Da sie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#10 |
|
![]() Imię: Karol
Model: Galaxy MK3
Silnik: 2.2 Tdci 200
|
Ja podpiąłem WD tv box.
Kable rca pod tapicerką a box podpięty pod zasilanie od dvd. Trzeba włączyć dvd aby włączyć box |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|