![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: mk3
Silnik: 2.0 Benzyna
Rocznik: 2014
|
Witam, obecnie mam lampkę z regulacją oświetlenia nastrojowego bez bocznych pasków LED, u mnie są tylko zaślepki.
Kupiłem lampkę jak na zdjęciu, panel od sterownia podłączę swój rozumiem że wtyczkę od tego bocznego podświetlenia wpinam w główna wiązkę - wtyczkę co wchodzi do panelu ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wiązka ma numer bv6t-13769 Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez arturek ; 22-10-2020 o 11:46 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
jeśli jest złącze to powinno być osobne małe złacze do którego się wpinasz z oświetleniem nastrojowym schowka - bo rozumiem, że to masz na myśli Gdy odkręcisz schowek, to zobaczysz czarny stelaż do którego jest przykręcony schowek W górnej części stelaża (od strony dachu) jest plastikowy zaczep / uchwyt w którym jest złącze pozdrawiam
------------------------------------------------------------- katalog części online Instrukcje obsługi PDF Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 21-10-2020 o 07:29 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
O to chodzi ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez arturek ; 21-10-2020 o 16:54 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
TAK
pozdrawiam
|
|
|
#5 |
|
|
Nie mam czarnego stelażu o którym piszecie - żeby działało muszę się wpiąć w kostkę ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Witam
Zrób zdjęcie całego otworu na schowek sufitowy, żebyśmy wiedzieli jak to u Ciebie wygląda pozdrawiam Arturek
|
|
|
#7 |
|
|
Proszę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#8 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Witam
Ja się poddaję => nie spotkałem takiego schowka w modelu 2014-2018 Nie mówię, że nie było - ja po prostu nie spotkałem Mam wątpliwości czy w ogóle da się założyć schowek który kolega kupił, bo on wygląda całkiem inaczej Ew. delikatnie odkręć cały schowek i zobacz co jest pod nim - bo na razie - na zdjęciu schowek nie jest zdemontowany pozdrawiam
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 21-10-2020 o 18:08 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Mój focus to USA, panel jest wymiarowo ok, sterownie oświetleniem też pasuje do nowego schowka.
Pod schowkiem nic nie ma, przykręcany jest bezpośrednio do dachu. Ostatnio edytowane przez philips_kolo ; 21-10-2020 o 18:29 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC