![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-11-2009
Model: Galaxy
Silnik: 2,3
Rocznik: 1997
|
Witam, jak sprawdzic czy mam komputer? Chodzi mi o wyswietlanie spalania i np. niedomknietych drzwi,usterek zarowek itp. Nic takiego sie nie swieci, a niedomkniete drzwi to chyba podstawa albo brak zapietych pasow.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 23-09-2008
Model: Fiesta
Silnik: 1.6 Duratec Ti-VCT
Rocznik: 2012
|
Poszukaj to bylo z tego co pamietam chyba jest tylko nie aktywny.STEFANO wie na 100%.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-04-2009
Silnik: 2,3+LPG automat GHIA
Rocznik: 1999
|
A masz pod obrotomierzem wyświetlacz i przyciski na końcu przełącznika wycieraczek?
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Przemek
Model: Sharan, był Ford Galaxy
Silnik: TDI AUY był AHU @110KM
Rocznik: VW 2000 był Ford 1997
|
a czy przypadkiem "tu nazwany" komputer nie siedzi w zegarach z wyświetlaczem i manetka z guzikami tym nie steruje? A info o drzwiach to zwykła elektryka na LEDach.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Przyciskow na koncu kija od wycieraczek nie mam. Wyswietlacz pod obrotomierzem jest i na srodku tez. Tylko wlasnie nie wyswietla mi sie auto i np.czerwone drzwi jesli nie sa zamkniete.To jest dziwne, albo to jest opcja albo mam cos uwalone.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 24-04-2009
Silnik: 2,3+LPG automat GHIA
Rocznik: 1999
|
Skoro masz wyświetlacz pod obrotomierzem a nie masz przycisków to może coś zostało w aucie podmienione np. zegary? A ten wyświetlacz cały czas ciemny?
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() Zarejestrowany: 11-01-2009
Silnik: 1.9 TDi 90 KM 1Z
|
Cytat:
Przeczytaj to [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - post o liczniku. Nawiasem pisząc taki licznik to fajna sprawa. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
No wlasnie nie ma nawet tego obrysu auta.Nie wiem, czy wystepuja modele z obrysem i bez obrysu-zalezy od wersji itp. Zapalaja sie tylko kontrolki oleju,recznego,poduchy itp. Sprawa dziwna bo wydawalo mi sie, ze w mojej wersji powinno to byc skoro sa grzane fotele,klimatronic,grzana przednia szyba i full elektryka-dziwna sprawa.Moze byc podmieniony licznik tak naprawde i z tym juz nic sie nie zrobi.Dzieki za zainteresowanie tematem i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
![]() Zarejestrowany: 11-01-2009
Silnik: 1.9 TDi 90 KM 1Z
|
Cytat:
Kupiłem omawiany licznik i wszystko działa ok.Warto było. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
No ok tylko jak sprawdzic czy do mnie tez bedzie pasowal licznik z tymi bajerami? Co trzeba sprawdzic? Wystarczy odkrecic stary i podpiac nowy? A co z przebiegiem itp?
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|