![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-03-2010
Model: c-max GHIA
Silnik: 1,6tdci
Rocznik: 2005
|
gdy stoję z przodu samochodu,to słyszę dziwny jednostajny(piskliwy) dźwięk dobiegający od strony alternatora. Po dodaniu lekko gazu dźwięk się nie zmienia.Myślę że to nie łożysko alternatora.Autko kupiłem rok temu,i tak jest cały czas.Proszę o jakieś informacje.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 26-02-2010
Model: C-max Ultima
Silnik: 2.0 kle kle kle...
Rocznik: 2004
|
to "standardowy" tematGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to piszczy elektryczna pompa wspomagania, jest ona jakby pod prawym reflektorem, nieco cofnięty do tyłu - znaczy się nie widać jej na pierwszy rzut oka. Ten pisk jest faktycznie denerwujący, bo choć może nie jest on bardzo głośny, to mimo wszystko nie sposób nie zwróić na niego uwagi - ma strasznie denerwujący dzwięk...:/
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-03-2010
Model: c-max GHIA
Silnik: 1,6tdci
Rocznik: 2005
|
Dzięki Zvirek za te informacje.Uspokoiłeś mnie bo rzeczywiście ten dźwięk choć cichy to faktycznie jest zauważalny,i trochę denerwujący.Dzięki.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|