![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 18-09-2007
Model: Ford Mondeo MK III
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2002
|
Hej! Chciałbym kupić sobie CB Radio, lecz totalnie się na tym nie znam, nie wiem co teraz jest "na topie", znalazłem takie coś, ale nie wiem czy to będzie dobre rozwiązanie
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] + [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Chciałbym się zmieścić +/-350-400zł, jak nie dostanie się nic lepszego w tej cenie to co proponujecie?.. Pozdrawiam. PS. Sprzęt będę używał w Mondziaku/Busiku więc na zmianę. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 20-07-2008
Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 1995
|
Kolego to chińszczyzna, piszę o radiu w tej cenie kupisz Yosana 120pro - bardzo dobre radio selektywne z dobrymi filtrami przeciw zakłóceniowymi, do tego sirio ml lub midlanda 145 i będzie super!!!, a jak montażową to polecam bo sam używam sirtel gammaII.
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Jak chcesz antenę to mam do sprzedania.
Alan 9+, długość bata około 155 cm, mało używana.... Jak coś to daj znać na pw..
|
|