![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam
Jestem zainteresowany tym modelem, ale przebieg 270 tyś. przy benzynie trochę mnie niepokoi. Na co musiałbym zwrócić uwagę przy sprawdzaniu tego autka? Czy Waszym zdaniem, warto inwestować w taki egzemplarz? Ostatnio edytowane przez tomaaszek ; 26-07-2010 o 16:55 |
|
|
|
#2 |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Benzyna 2.0 nie miała takiej mocy, chyba 145 KM , który to rok że ma nakulane 270 tkm.
Na swoje pytania znajdziesz odpowiedż , tylko puść w ruch szukajkę...........
|
|
|
|
#3 |
|
|
Rok 1999
|
|
|
|
#4 |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
To się kolego chyba trzeba ściślej określać........
|
|
|
|
#5 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 30-04-2010
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 1996
|
Witam.
Właśnie się zalogowałem na ten portal i tak sobie buszuje.No i trafiłem na twój post.Więc tak:ja mam mondeo I,oczywiście ten sam silnik 2,0 16v,i oczywiście ma on 136 koni. Moim zdaniem jest ok,ale czy akurat potrzebny jest Ci aż tak duży silnik? Mój ojciec też ma mondeo II,tylko 1,8 16v i 115 koników i przyznam że ładnie sobie radzi i do tego jeszcze sekwencja i jeździ aż miło i dużo taniej. 2.0 pali troszeczke więcej a różnicy praktycznie nie ma.Ale to twój wybór. A co do przebiegu,jeżeli masz pewność że jest faktyczny i silniczek ładnie i równo chodzi to nawet się nie zastanawiaj,bo pojeździsz jeszcze drugie tyle,ale oczywiście bez popisówek.... |
|
|
|