![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Arek
Model: Mondeo MK3 FL
Silnik: 2.0 TDCI Ghia
Rocznik: 2004
|
Szukałem, szukałem i nie znalazłem nic w tej sprawie więc będzie nowy temat, mój problem polega na tym że od czasu do czasu po zgaszeniu silnika wentylator nadal pracuje nigdy wcześniej tak nie było choć wiem że u ojca w fiacie taki wentylator jeszcze przez chwile studzi silnik i się wyłącza, ja niestety musze ponownie uruchomić auto i ponownie je zgasić i wszystko wraca do normy, czy to jest wina czujnika czy też może jest to inny problem, zaznaczam że nie dzieje się to zawsze, silnik jest zagrzany.
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-01-2008
Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
|
To raczej normalneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie też tak jest.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ale to się zaczeło dziać od nie dawna, wczesniej nie było nigdy takich przypadków, trzeba się pilnować po wyjsciu z auta bo pewnie jest tak że sam się nie wyłączy i kręcił by się bez końca.
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Teraz będzie ciężko się przekonać bo robi się już chłodno i pewnie nie będę miał takiej sytuacji ale poczekam do kolejnych ciepłych dni to wtedy się przekonam, tylko ile będę musiał siedzieć przy aucie aby się przekonać???aż padnie aku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ???
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Myślę że po góra parunastu sekundach powinno się wyłączyć, u mnie nigdy nie trwa to dłużej niż 5-8 sekund. |
|
|
|
|