![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 27-01-2008
|
![]()
Jestem od 7 dni posiadaczem c max 1,6 TDCI 2004 1 110KM wersja Ghia,kto wie jak ustawic zegar na panelu radia ,nie mam instrukcji w j.polskim ,auto sprowadzone z francji :fcp25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-11-2007
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 tdci
Rocznik: 2006
|
![]()
Hej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam radio-CD ford 6000 z zegarkiem w panelu radia, nie wiem, czy Ty tez takie masz; ale.... Najpierw przycisk Clock , nastepnie aby zmienic godziny na minuty, strzalkami od radia , a zeby ustawic dokladna godzine, albo minuty to pokrętłem od glosności, trzeba pokombinować i na pewno Ci się uda :fcp2 . Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-12-2007
|
![]()
Normalnie zegar powienien sam się ustawić według sygnału z rds-u. Jak nie chce to:
Przytrzymaj MENU przez kilka sekund, potem wciskaj MENU aż pojawi się CLOCK SET, ustaw godzinę gałką głosu, wciśnij strzałke > i tak samo ustaw minuty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: 30-11-2007
|
![]()
Wejdź na stronę ford.pl. W mapie strony znajdziesz instrukcję do samochodu i drugą do radia. Obie po polsku. Zmień sobie również komputer pokładowy z franc. na polski.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: 29-01-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1.9
Rocznik: 2012
|
![]()
Czy ktoś z Forumowicz orientuje się którą stację należy wybrać, aby zegar nastawiał się automatycznie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 27-01-2008
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-02-2008
Model: C-Max
Silnik: 1.8 16V (CSDA, CSDB)
Rocznik: 2004
|
![]()
Witam wszystkich.
Jestem nowym na forum gdyz od kilku dni jestem posiadaczem C-Maxa i mam problem. mam radio Sony i zegar co prawda ustawia mi sie sam ale godzina i data sa bledne. za kazdym razem jak przestawie date i godzine na wlasciwa to po kilku kilkunastu sekundach znow wraca to pierwotnego ustawiena. ustawia mi date na jakis 2004 rok a godzine o ok 10 godzin błędną. z tego co sie orientuje to przeciez polskie stacje nadajace z RDS'em podaja wlasciwa godzine. prosze o pomoc.
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: 08-02-2008
Model: C-Max
Silnik: 1.8 16V (CSDA, CSDB)
Rocznik: 2004
|
![]()
Witam
udało mi się naprawić radio. po prostu odłączyłem aku na 30 min i pomoglo po ponownym podlaczeniu ustawilem zegar i juz jest ok. pozdrwiam moze komus pomoże ten post
![]() |
#9 |
![]() Imię: Tomek
Model: Ford Edge 2016 Sport/Scorpio mk2 94 2.9
Silnik: 2.7 V6 Biturbo/2.9 EFI
Rocznik: 2016/1994
|
![]()
czmarek, kurcze ja też nie mam przycisku clock. Udało Ci się ustawić zegar w tym ustrojstwie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 13-04-2005
|
![]()
Tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak jak już wcześniej zostało napisane wciskamy i przytrzymujemy przycisk menu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jedną z opcji jest ustawienie zegara
|
![]() |
![]() |